Tentoonstelling
Graag nodigen wij u uit op onze volgende tentoonstelling in Galerij Staf Schoeters te Brasschaat.
Op 27 november omstreeks 14.30u zal Dhr Eddy Bruynickx, gedelegeerd bestuurder van het Antwerpse Havenbedrijf de tentoonstelling Bruisend Water openen.
De 2 deelthema's in deze tentoonstelling zijn Bruisend Zeilen en Bruisende Haven.
De werken zijn te bezichtigen vanaf 27 november 2011 tot eind januari 2012 in de Galerij Staf Schoeters, Kapelsesteenweg 374 te 2930 Brasschaat.
Open zaterdag en zondag van 14.00u tot 18.00u en na afspraak.

Bruisend water
Eens te meer verrast Marc Denissen ons weer met een rijke variatie aan werken. Zijn pasteuze acriltechniek, die wij voor het eerst in 2009 opmerkten bij zijn tentoonstelling Ontmoeting in de stad wordt zijn kenmerk. Door het gebruik van externe materialen wordt het beeld verscherpt en wint de compositie aan kracht. Vele van deze materialen zijn afgescheurde overplakte affiches van reclameborden en daardoor boeiend van vorm en kleur. Marc schuwt daarenboven het coloriet niet en daardoor is het prettig kijken naar zijn schilderijen. Zijn speelse kleuren verrassen ons.
Marc zeilt bruisend. Hij toont grote kleppers in de Volvo extreme challenge race, maar de kleine zeilschepen zoals in de Finn- en Pampusklasse worden eveneens met veel verve neergezet . Met zijn weelderige kleuren schildert hij pure actie! Spanning en adrenaline is voelbaar. Op naar de laatste boei! Daar moet het gebeuren!
Om even tot rust te komen laat hij ons wegdromen bij de houten staketsels vanuit de duinen tot in de zee: de golfbrekers van Zoutelande en Domburg. Je proeft het zout op je lippen.
En dan de bruisende haven! Door het spelen met het licht, het wisselen van licht en donker vertolkt hij het hectische leven in de Antwerpse containerhaven. MSC speelt een belangrijke rol. De havenkranen, zwierende kabels, muren van containers, torenhoge containerschepen, sleepboten, de binnenvaart … actie, actie, actie!
En dan de zonsondergang in de haven of de poëzie in een wereldhaven … Marc laat ons op twee manieren genieten van bruisend water.
Tentoonstelling
te bezichtigen op zaterdag 16 en zondag 17 oktober en op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010, telkens van 14 tot 18 uur.

Daniëlle Goffa en Marc Denissen nodigen u graag uit op hun tentoonstelling in de Sint-Jozefkapel, Augustijnslei 76 te 2930 Brasschaat.

Paul Fantin, galeriehouder (Art Mix Gallery-Antwerpen), synchroniseerde de tentoonstelling en selecteerde de werken.
Zijn expertise staat garant voor kwaliteit. Veel kijkgenot bij deze boeiende expo.